MALATYA EĞİTİM VAKFI

29-08-2015 15:32
Rhinoslider 1.05
BURS BAŞVURULARI 01 - 30 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

MİSYON

Ulusal Eğitim sistemimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitime katkıda bulunmak, Kurumumuzun işlevini, güvenirliliğini ve saygınlığını arttırmaktadır.

Bu kalite politikasında amaçlanan hedefler, ulusal ve evrensel değerleri kavrayıp benimsemiş, bilimsel yöntemleri kullanma becerileriyle donanmış, İnsan haklarına saygılı, okuyan, araştıran, yaşam boyu öğrenen, laik ve demokrat,

fikri hür, vicdanı hür, Atatürkçü gençler yetiştirmektir.

Eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmaktır.

Başkanımız Sayın Metin EMİROĞLU

Tüm insanlık adına, uzay çağında, uzayın derinlikleri keşfedilmeye devam ediliyor.

Teknolojik gelişmeler çok ilerlemiş olsa bile Dünyamız yinede zor ve çetin yılları aşmaya çalışıyor. Savaşlar, küresel sorunlar, ekonomik krizler v.s….

Tabiki ülkemizde bunlardan kendine düşen kadar etkilenmiş bulunuyor.

Malatya Eğitim Vakfı olarak, geleceğe en iyi yatırımın “Gençliğe yapılan yatırım” olduğuna hep inandık ve inanıyoruz.

Hep beraber gençlerimize, okullarımıza, eğitim kurumlarımıza sahip çıkalım.

MEV, bu misyonu üstlenmiş, Atatürk ilkelerine bağlı bir Vakıf  olarak 1985 yılından beri Malatya’ya gönül vermiş olanları bu kutsal göreve davet ediyor.

Vakıf çalışmalarımızda bizlere maddi-manevi destek veren, katkı sağlayan tüm üyelerimize, bağışçılarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.