TÜM HABERLER

Online Bağış

Bağış Yapmak İçin Tıklayın

MALATYA EĞİTİM VAKFI

Malatya Eğitim Vakfı 1985 yılında sekizinci Cumhurbaşkanı Sayın Turgut Özal’ın Onursal başkanlığında,  ülke genelinde ekonomiden yoksun, başarılı, Atatürk ilkelerine ve demokrasiye inanmış üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla kurulmuştur.

Bugüne kadar 30 Bin  öğrenciye burs veren Vakfın 32 Kurucu üyesi 36 Onur üyesi 160 Mütevelli üyesi vardır. Malatya Eğitim Vakfının, Ankara ve Malatya’da şubeleri bulunmakta olup, İstanbul’daki GENEL MERKEZ’inde  faaliyet göstermektedir.

Ayrıca İktisadi İşletmesi adına  Yüksek eğitimdeki Kız öğrenciler için, İstanbul Şişli’de bulunan 60 yatak kapasiteli Yurt faaliyetini sürdürmektedir.

Giriş Yap

ÜYE OL