Bağışlarınız için

Malatya Eğitim Vakfına kurulduğundan bugüne (1985) gönülleri sevgi dolu bağışçılarımız tarafından yapılan taşınır/taşınmaz gayrimenkul ve nakti yardımlar Vakıf resmi senedinde bulunan AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA en verimli şekilde değerlendirilmekte MEV’in üstlendiği sorumluluk bilinciyle VERGİ MUAFİYETLİ bağışlar için devam etmektedir.

MEV’E YAPILACAK HERTÜRLÜ BAĞIŞ YARINLARIMIZ, GENÇLERİMİZİN, ÜLKEMİZ VE İNSANLIĞA YAPACAĞI KATKILAR VE HİZMETLER İÇİN KULLANILMAKTA, BÖYLECE TÜRK EĞİTİM SİSTEMİMİZE DESTEK VERİLMEKTEDİR

VAKFA BAĞIŞ NASIL YAPILIR….

VAKFA BAĞIŞ VERMEK İSTEYEN KİŞİ HAYATTA İSE

Sahibi olduğu taşınır veya taşınmaz malını şartlı / şartsız bağış yapabilir.

Bu bağışta

a) Taşınır veya taşınmaz malın çıplak kullanma hakkını Vakfa bağışlar,

mülkiyet vakfa geçer ve isterse gelirlerinden faydalanma hakkı

(Ölünceye kadar) bağış yapan kişide kalır. Bu tür bağışlardan daha sonra

vazgeçmek mümkün değildir.

VASİYET İLE BAĞIŞLAMA

Kişinin sağlığında yapacağı vasiyetname ile mal varlığının tamamını veya bir kısmını düzenleyeceği vasiyetname ile Vakfa bağışlayabilir. Bu yöntemde bağışçının ölümünden sonra vasiyetnamesi geçerlidir. Vasiyetnamede belirtilen özel istekleride dikkate alınır. (Cenazenin gömülmesi v.s.)

BAĞIŞ YAPILIRKEN İSTENİRSE VAKIF HUKUKİ YARDIMLARDA BULUNUR

BAĞIŞÇININ MÜSADESİ ALINMADAN İSMİ WEB SİTESİNDEN YAYINLANMAZ

KİŞİ VAKFA BAĞIŞ YAPACAĞI ZAMAN VAKIF HAKKINDA HER TÜRLÜ BİLGİ İÇİN VAKIF MERKEZİNİ ARAYABİLİR.

VERGİ MUAFİYETLİ VAKFIMIZA YAPILACAK NAKİT HER TÜRLÜ BAĞIŞ İÇİN VERİLECEK MAKBUZ KİŞİNİN GİDERLERİNDE GÖSTERİLİP, VERGİSİNDENDE DÜŞÜRÜLÜR.

KREDİ KARTI İLE YAPILACAK BAĞIŞLARDA KİŞİNİN ÖZEL BİLGİLERİ KİŞİ İLE BANKASI ARASINDA OLMAKTA, VAKIF ÇALIŞANLARI TARAFINDAN BİLİNMEMEKTEDİR.

MEZUN OLAN BURSİYERLERİMİZİN VAKFA YAPACAĞI GERİ ÖDEMELER BURS MÜRACAAT FORMUNDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDE, VAKFA BURS BAĞIŞI OLARAK GERİ DÖNMEKTEDİR.

BAĞIŞLARINIZLA İLGİLİ HERTÜRLÜ BİLGİLENDİRME İÇİN BİR TELEFON KADAR SİZE YAKINIZ.

MALATYA EĞİTİM VAKFI

İSTANBUL MERKEZ         :

Evliya Celebi Mah. Refik Saydam Cad. Halic Apt. No:23/2

Şişhane – Beyoğlu  İSTANBUL

(212) 251 37 38 – (212) 251 10 76

FAX

WEB : www.malatyaegitimvakfi.org.tr

E posta : info@malatyaegitimvakfi.org.tr

ANKARA ŞUBESİ

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Özveren Sok. No:5/15 Demirtepe / ANKARA

MALATYA ŞUBESİ

Nuriye Mah. Emirler Sok. Hacıazmibey Apt. D.5  Dörtyol / MALATYA