Kız Öğrenci Yurdu

• +
  • -

İstanbul – Malatya Eğitim Vakfı Selami AKBARUT Kız Öğrenci Yurdu

Yurt Binamız Hayırsever, Merhum Üyemiz Selami AKBARUT tarafından, Kız Öğrenci Yurdu olarak kullanılmak üzere Malatya Eğitim Vakfı’na bağışlanmıştır.

1998 yılından itibaren Faaliyette olan Yurdumuz, İstanbul Şişli’de merkezi konumda olup, büyük Alışveriş ve sanat merkezlerine, sağlık ve emniyet birimlerine, metro ve diğer ulaşım noktalarına sadece yürüme mesafesindedir.

Çağdaş bir ortamda, 24 saat güvenliği sağlanan, hijyen kurallarını ilke edinmiş Yurdumuz, tek kişilik, 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik odalarıyla ev ve aile sıcaklığını öğrencilerine sunmaktadır.

Deprem Etüdü yapılmış, bütün birimlerinde Yangın ve Alarm tertibatı bulunan Yurdumuz 60 yatak kapasitelidir. Yemekhane, Etüd odası, Kahvaltı odası, Tv Odası, Öğrenci mutfağı, Çamaşır odası, Katlara özel Valiz odası, Ücretsiz akşam yemeği, Bahçe kullanımı, Devamlı sıcak su, Ütü odası, İnternet odası, Ücretsiz, kablosuz İnternet bağlantısı, Sosyal faaliyetler (Tiyatro, Bale v.s.) gibi imkanlar sunan Yurdumuz UKS tarafından İSO9001.2000 ile belgelendirilmiştir.

Evinizin sıcaklığında, Huzurlu, Eğitimli, Deneyimli ve Güleryüzlü Personelimizle Siz değerli Öğrencilerimizi bekliyoruz.

Detaylı bilgi için www.mevyurt.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.