Haber Arşivi

7-9 MART 2019 MEV GM Yönetimi Malatya Ziyareti

MEV GENEL MERKEZ YÖNETİMİ, MALATYA ŞUBESİ ZİYARETİ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Genel Başkanı Tülin Ersöz, MEV  Malatya’da şube yönetimi ile bir araya geldi.

Tülin Ersöz, “Malatyalılar elele verip, güçlerini, Malatya Eğitim Vakfında birleştirerek, ülkemizin en önemli sorunu olan, gençlere nitelikli eğitim imkanının desteğini vermeye çalışıyoruz.”  Bu güç birliğiyle,  şuana kadar 33 bin öğrencimize burs imkanı sağladıklarını söyledi.

Bursiyer sayısının arttırılması amaçlayan Vakfın, Genel Başkanı Tülin Ersöz ve Vakıf genel yönetim kurulu üyeleri, Malatya Şubesi yönetimi ile bir araya gelerek, Malatya'daki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vakfın bundan sonra burs ve diğer konularda yapılması gereken işler ve vakfın tanıtımı ile burs sayısının artırılması konusunda istişarelerde bulunuldu.