2022 Haberler

MEV Ankara Şube Burs İçin Toplandı

Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı M.Haluk Akşit konuşmasında, Ankara şubesinin eski Başkanlarından Ekrem Dernek beyin rahatsızlanmasından dolayı bu görevin kendisine tevdi edildiğini, bugüne kadar yapılan çalışmalar için görev yapan Başkanlara teşekkür ettiğini ve bu çalışmaları daha ileri noktalara götürmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

Malatya Eski Valisi Saffet Arıkan Bedük’te konuşmasında "Malatya Eğitim Vakfı'nın rahmetli Turgut Özal'ın öncülüğünde bir grup Malatyalı hayırsever iş insanı tarafından benimde Malatya Valisi olduğum dönemde kurulmuş olup benimde vakfın kuruluşunda emeğim ve katkım olmuştur dedi.

Malatya Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Cemal Akın'da "vakıflar çok önemli hayır kurumları olup Malatya Eğitim Vakfı da bu kurumların başında yer almaktadır. Başarılar diliyorum memleketimizin ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilerine önemli katkılar sunacaklardır" dedi.

Emekli Vali Adnan Yılmaz da Malatya Eğitim Vakfının bugünden itibaren yapacağı çalışmalarına destek olacaklarını söyledi.

MAFED (Malatyalılar Federasyonu) Başkanı Kamil Göksu da bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak yöremizin tüm sivil toplum kuruluşlarını kucaklayıp hepsinede destek oduklarını aynı şekilde Malatya Eğitim Vakfımıza da gerekli desteği vereceklerini ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etti.

MEV Ankara Şubesinin Kurucu Başkanı ,Vakfın bulunduğu daireyi bağışlayan Yaşar Öncan’a geçmişteki katkıları nedeniyle Plaket verildi. Plaketi Yaşar Öncan’ın torunu genç Yaşar Öncan aldı. Önceki dönemlerde uzun yıllar Vakfın Ankara Şubesi başkanlığını yapan sağlık nedenleriyle ayrılmak durumunda kalan  EKREM DERNEK adına pilaketi de ARZU GÖKSU aldı.