BAŞKANIN MESAJI

Malatya Eğitim Vakfı’nın Değerli Dostları,

Merhum Cumhurbaşkanımız Sn. Turgut ÖZAL önderliğinde, 18 Temmuz 1985 yılında Türk Yükseköğretimine katkı sunmak amacıyla kurulan vakfımız, Cumhuriyetimizin 100. Yılında da bu ulvi görevi sürdürmek için var gücüyle çalışmaktadır. Kuruluşundan itibaren bağışçılarımızın değerli destekleri ile okul, sağlık kuruluşu, yurt gibi pek çok yapının inşasını hayata geçiren vakfımız yeni projelerle sürdürülebilir bir sistem kurmayı amaçlamaktadır.

Eğitimin kalitesini artırmak ülkemizin en öncellikli konuları arasındadır. Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak, kuruluştan bugüne yaklaşıl 30 bin öğrenciye burs desteği ile başarılı, yetenekli ancak ihtiyaç sahibi gençlere el uzatmış olmanın gururunu yaşamaktayız. Bağışçılarımız ve daha önce destek olduğumuz bursiyerlerimizle birlikte daha çok öğrenciye ulaşıp, geleceğe güvenle bakan bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu ülkeyi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bağışlarıyla bize güç veren değerli paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım.

Mustafa Necati TECDELİOĞLU

MEV Yönetim Kurulu Başkanı

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edin

Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad., Haliç Apt., No:23/2 Şişhane, Beyoğlu - İstanbul